Blogin Hyödyntäminen Omassa Arjessa

Blogeja voi hyödyntää omassa arjessaan, kuten haluaa taikka tarvitsee. Blogeissaan voi kirjoitella esimerkiksi päivän tapahtumista, asioista, joita sinun pitää muistaa, taikka suunnitelmistasi, joita sinun pitää muistaa tehdä jossain vaiheessa. Kuitenkin on viisasta, että mietit mitä blogeihisi kirjoitat, jos jätä kirjoituksesi auki, että kaikki voivat käydä katsomassa kirjoitustasi. Mitään henkilökohtaisia asioita ei kannattaisi kirjoittaa, koska vaikka valitset kirjoitelman yksityiseksi, saattaa sivulla käydä virhe ja se muuttuukin aukinaiseksi. Muille voit myös helposti ilmaista, mihin aiheeseen kirjoitelmasi liittyvät lisäämällä kirjoitelmaasi kategorian. Sen avulla ihmiset näkevät, mihin aiheeseen liittyen juttujasi kirjoittelet.

Blogin Hyödyntäminen Omissa Harrastuksissa

Omissa harrastuksissaan blogeja voi hyödyntää niin, että kirjoittelee, mitä harrastuksestaan pitää muistaa tulevaisuudessa. esim. tapahtumia, ostettavia tarvikkeita ja muutoksia. Tai sitten voi muuten vain pitää päiväkirjaa, mitä harrastuksessaan on tehnyt tai oppinut ja mitä mieltä on ollut päivän tapahtumasta ja tulevista tapahtumista.

Blogin Hyödyntäminen Omissa Koulutöissä

Blogeja voi hyödyntää omissa koulutöissään, kuten kirjoittamalla läksynsä, kokeet, koulupäivä muutokset tai jotain muuta kouluun liittyvää muistiin. Milloin mikäkin työ pitäisi olla valmi, mitä koe alueeseen kuuluu ja muita tuon kaltaisia juttuja.